Community

awesomeness expo

Community

Als kloppend urbanhart van Nederland beschikt de UBN over veel urban kennis. Onder meer over de competitie, reglementen, opleidingen en het leiden van een club. Al die informatie is gebundeld in het Kenniscentrum. Want kennis delen is kracht. Snel en simpel vind je hier wat je wil weten. Oók op het gebied van diensten die UBN biedt.

Educatie

De prestaties zijn afhankelijk van het niveau van de spelers, maar ook een goede teamgeest en onderlinge samenwerking zijn cruciaal. Dat zelfde geldt voor UBN. Urban Bond Nederland streeft naar het hoogste, maar is hiervoor afhankelijk van de kwaliteit van haar medewerkers en de sfeer binnen de organisatie.

Teamspelers

UBN heeft een selectie samengesteld van bevlogen teamspelers, elk met hun eigen specialiteit. Medewerkers die veel affiniteit hebben met urban en kwaliteit willen en kunnen bieden. Niet alleen aan de leden, maar aan iedereen die met urban sport & art in aanraking komt. Of het nu de supporter in de zaal is of het jurylid die in het weekend de sport of art beoordeeld.

Ontwikkel jezelf

Zoals een sporter of kunstenaar zichzelf steeds wil verbeteren, zo blijven ook UBN-medewerkers zich continu ontwikkelen. Dit wordt actief gestimuleerd en gefaciliteerd door urban bond, die veel belang hecht aan individuele drijfveren en kwaliteiten. Urban Bond Nederland speelt dus niet alleen in op de wensen en behoeften van zijn leden, maar ook op die van haar medewerkers.

Aanmelden Keuzedeel Urban Sport
Aanmelden PO Urban Sport & Art

StreetKrush

Streetkrush is het perfecte samenspel van verschillende urban elementen uit de huidige cultuur. Of het nu om Fashion, Muziek, Sport, Technologie of een bijzondere Tattoo gaat – het drukt je individualiteit uit.

Op Streetkrush komt de straat samen, social media wordt beleefd. Grenzen verdwijnen en de streetstyle wordt geleefd. Fashionshows, Muziek, Pop-up stores, Sneakers, Auto Tuning, we hebben alles wat je hartje begeert.

Ondersteund door internationale Acts, sporters en influencers is Streetkrush het perfecte platform voor de urban Lifestyle. 

De Streetkrush najaarseditie garandeert een onvergetelijk weekend.

Ga naar Awesomeness Expo
Covid-19_actie

Awesomeness Tour

Wij houden van iedereen die, net als wij, gepassioneerd zijn geraakt door een street sport of art. Van bevlogen jonge mensen die zich de skills eigen hebben gemaakt en zich steeds verder blijven ontwikkelen. Mensen die zich telkens na het bereiken van een ‘next level’ afvragen: 

What’s Next?

De Awesomeness Tour is op jouw lijf geschreven als je de ‘rush van awesomeness’ ervaart bij het bereiken van een next level. Anders en beter, daar draait het om.

Jij daagt de gevestigde orde uit. Part of the fun zit immers in ‘the way you do it’.

Awesomeness Tour in je regio

Upcard

Met de Upcard maak je deel uit van een groot netwerk van opdrachtgevers en organisaties. Je bent als eerste op de hoogte van battles, challenges en vacatures. Onze pro-actieve houding ten opzichte van opdrachtgevers zorgt voor goede arbeidsoplossingen, langdurige samenwerking en interessante opdrachten. 

UP VIA DE APP 

Door de gratis app te downloaden krijg je na inloggen direct toegang om je talent of skill te benoemen en je beschikbaarheid aan te geven. Potentiële opdrachtgevers kunnen je op die manier gemakkelijk bereiken. 

Wil ook een kaart

Word lid

Word lid van Urban Bond Nederland voor een betaalbare prijs en profiteer van ondersteuning en kortingen.